Succeshistorie
InLoox PM — prøvet i praksis, tilforladelig, anerkendt.

Bruges på tværs af brancher

Forskellige sektorer som f.eks. telekommunikation, elektroteknik, maskinteknik, elektroteknik, banker, fremstillings- og forarbejdningsindustrien, sundhedsplejen, offentlig administration, konsulentfirmaer og agenturer - bare for at nævne nogle få - bruger daglig InLoox PM som en gennemprøvet, solid løsning til effektiv projektstyring.

I Tyskland bruger allerede 20 % af virksomhederne i DAX InLoox PM med succes. Blandt vores kunder er firmaer i alle størrelser.

Fuldt integreret i Microsoft Outlook

Outlook-integration, brugervenlighed, hastighed, sikkerhed, tilpasningsevne, skalerbarhed, flere sprog og ikke mindst projektplanlægningssoftwaren InLoox PM's høje kvalitetsstandarder er argumenter, som mange kunder stoler på.

I modsætning til konkurrenterne er InLoox PM fuldt integreret i Microsoft Outlook, hvilket tydeligt øger brugernes accept af projektstyringssoftwaren. InLoox PM er også meget enklere end sammenlignelige alternativer - hvilket reducerer træningstiden og -omkostningerne og fremmer en levende, aktiv projektstyring på alle niveauer. InLoox PM er ikke et komplekst funktionsslagskib, men en enkel, komfortabel og effektiv løsningsplatform til virksomhedens projektarbejde.

InLoox PM 8 product presentation

A presentation on InLoox PM 8 in PowerPoint format.

InLoox 9 for Outlook product folder

Read more about InLoox 9 for Outlook in our product folder in PDF format.

En global firmaholdløsning

InLoox PM opfylder kravene til en global firmaholdløsning og fås p.t. på tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk og russisk.

50.000 brugere i over 50 lande på 5 kontinenter

World Map_580

Mere om InLoox


Kundeliste

Liste over vores kunder fra forskellige brancher.

Citater

Journalisters og kunders meninger.

Case-studies

Vore kunders oplevelser.

Kontakt os


Ring til os på: +49 89 358 99 88 22